HFS-FF  voert werkzaamheden uit in de civiele techniek, bouw en tuinaanleg & onderhoud. Onze klanten zijn bedrijven, instellingen en particulieren. Voor het specialisme bouw, waaronder verbouw-, renovatie- en onderhouds-werkzaamheden, zijn wij ter versterking van ons team per direct op zoek naar een (fulltime) Allround Klusjesman.

Functiebeschrijving:
In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig en correct uitvoeren en organiseren van het onderhoud van diverse gebouwen, (technische) installaties en materieel.
De werkzaamheden zijn breed, je bent een echte klusser en weet van aanpakken. Je kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.

Functie-eisen:
Wij verwachten een kandidaat met MBO werk- en denkniveau en meerdere jaren aantoonbare ervaring als Allround Klusjesman of Onderhoudsmedewerker. Je kunt zelfstandig werken, bent flexibel, stressbestendig, communicatief vaardig, hebt verantwoordelijkheidsgevoel, kunt goed samenwerken en hebt een actieve instelling. Organisatorisch ben je zeer sterk, je kunt tegelijkertijd aan meerdere projecten werken. Je bent in het bezit van een VCA-diploma en rijbewijs BE.

Wij bieden je een afwisselende (fulltime) functie bij een professioneel en enthousiast bedrijf waar gevoel voor humor en flexibiliteit zeer belangrijk zijn. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je brief met curriculum vitae per e-mail naar:
HFS-FF, t.a.v. Judith de Klijn, e-mailadres: [email protected].


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *