HFS-FF  voert werkzaamheden uit in de civiele techniek, bouw en tuinaanleg & onderhoud. Onze klanten zijn bedrijven, instellingen en particulieren. Voor het specialisme tuinaanleg & onderhoud zijn wij ter versterking van ons team per direct op zoek naar een (fulltime) Allround Tuinman.

Functiebeschrijving:
In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig en correct uitvoeren en organiseren van het aanleggen en onderhouden van tuinen en bedrijventerreinen. Denk hierbij aan het verwijderen van onkruid en oude beplanting, snoeiwerkzaamheden, het rooien van bomen en struiken, aanplanten van diverse plantensoorten, aanleggen van tuinpaden en terrassen. Je bent een echte aanpakker en kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.

Functie-eisen:
Wij verwachten een kandidaat met MBO werk- en denkniveau en meerdere jaren aantoonbare ervaring binnen het groen. Je kunt zelfstandig werken, bent flexibel,  communicatief vaardig, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een actieve instelling. Je vindt het leuk om samen te werken en fysiek bezig te zijn in de buitenlucht. Verder ben je woonachtig in de omgeving van Goirle/Tilburg en ben je in het bezit van rijbewijs BE.

Wij bieden je een afwisselende (fulltime) functie bij een professioneel en enthousiast bedrijf waar gevoel voor humor en flexibiliteit zeer belangrijk zijn. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je brief met curriculum vitae per e-mail naar:
HFS-FF, t.a.v. Judith de Klijn, e-mailadres: [email protected].

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *