HFS Bouw

bouw

HFS-CT en HFS-A&O hebben reeds veel ervaring opgedaan met bouwactiviteiten. Hierbij ligt de focus voornamelijk op  “civiel werk” en “tuinaanleg en onderhoud”.  Er is behoefte onze diensten uit te breiden naar de BU Bouw. We hebben reeds werknemers in dienst die van oorsprong uit de bouwsector komen. Met deze ervaring in huis en het organiserend vermogen van onder andere een projectmanager die voor de aansturing zorgt, worden bouwprojecten gerealiseerd. 

Naast de van huis uit conservatieve bouwtechnische invulling, hebben wij inmiddels ook ervaring opgedaan met duurzame houtbouw systemen. Het nieuwe hoofdkantoor van ons zusterbedrijf REASeuro in 2021 is hier een mooi voorbeeld van.

Allround

Onze BU-bouw is van alle markten thuis. Wij verzorgen voor u:

  • nieuwbouwwoningen
  • verbouwingen van interieur, badkamers, keukens etc.
  • aanbouw aan bestaande woningen
  • bouw van kantoren
  • bouw van loodsen
  • bouw van Tiny Houses

Wij zijn een allround speler waarbij het uiteindelijk afronden van het bouwproces met de aanleg van tuin en de benodigde ondergrondse infra het sluitstuk vormt van het bouwproces. Met onze afdeling A&O maken wij ons aanbod compleet. Dit doen we vanaf de eerste grondwerkzaamheden tot en met de aanleg van uw tuin. Wij werken samen met gerenommeerde architecten voor bouw en tuin om zo onze klanten volledig te kunnen ontzorgen.

SAMENWERKING​

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel.  In Quacent vonden wij een geschikte partner die met een systematiek van SIP (Structural Insulated Panels) en inspanning op energiegebied dezelfde lijn hanteert. Dit houtbouw systeem is uitermate geschikt om te voldoen aan de nieuwe BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) bouwbesluit eisen. De inspanning die nodig is op het gebied van transport en montage van SIP panelen, ondersteunen wij uiteraard vanuit HFS-CT. Op deze manier kan Quacent zich meer richten op het leveren van een bouwsysteem en het optimaliseren van duurzame circulaire bouw. Inmiddels hebben we samen met Quacent  een aantal projecten gedraaid.

Contact

Peter Baars
Algemeen Directeur HFS-FF

+31 (0)13 518 21 35
[email protected]

Offerte aanvragen?

Indien u een offerte wilt ontvangen kunt u het formulier invullen via onderstaande button. Hierna nemen wij binnen 24 uur (op werkdagen) contact met u op. Uiteraard mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 013 518 21 35.

iso_9001
CS-OOO
vca2