HFS Civiele Techniek

Wat doen we bij
hfs civiele techniek?

HFS Civiele Techniek is gespecialiseerd in de organisatie en uitvoering van civieltechnische werkzaamheden die de Opsporing van Ontplofbare Oorlogsresten mogelijk maken. Ook zijn wij uw ideale partner voor grondverzet, ontgraven van bouwputten, funderingen, rioleringen en putten. Daarnaast verzorgen wij diverse soorten transport betreffende zand en bouwstoffen voor u.

Opsporen Ontplofbare Oorlogsresten

HFS Civiele Techniek is gespecialiseerd in de organisatie en uitvoering van civieltechnische werkzaamheden die de Opsporing van Ontplofbare Oorlogsresten mogelijk maken.

Wij zijn gecertificeerd voor deelgebied B (civieltechnische ondersteuning) conform het CS-OOO. We voeren deze werkzaamheden voornamelijk uit voor ons zusterbedrijf REASeuro dat gecertificeerd is voor deelgebied A. We kunnen dit echter ook uitvoeren voor alle andere deelgebied A gecertificeerde bedrijven.

Grondverzet

Wij verzorgen grondverzet op civiele en bouwkundige projecten.

Het graven van bouwputten en fundaties, het verzorgen van de verdichting van de bodem na ontgravingen, het aanleggen van rioleringen en putten en het maken van betonfunderingen zijn hierbij veel voorkomende activiteiten.

Transport

Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor de verhuur van containers, de levering en het transport van zand, teelaarde en diverse andere bouwstoffen.

Voor transport hebben wij sinds kort de beschikking over een hagelnieuwe Volvo FH 500; een uitschuifbare semidieplader voorzien van autolaadkraan 55 ton/m.

KWALITEIT

Onze persoonlijke aanpak, gecombineerd met onze veelzijdige kennis en ervaring staan garant voor vak- en maatwerk. Bovendien biedt het brede aanbod voordelen die de prijs/kwaliteitsverhouding ten goede komen. Wij beschikken over een uitgebreid en goed onderhouden machinepark, vakkundige medewerkers die allen VCA en EHBO gecertificeerd zijn.

Contact

Contact

Walter van Uden
Hoofduitvoerder

+31 (0)13 518 21 35
[email protected]

Offerte aanvragen?

Indien u een offerte wilt ontvangen kunt u het formulier invullen via onderstaande button. Hierna nemen wij binnen 24 uur (op werkdagen) contact met u op. Uiteraard mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 013 518 21 35.

Afbeelding1
CS-OOO
vca2