HFS-FF  voert werkzaamheden uit in de civiele techniek, bouw en tuinaanleg & onderhoud. Onze klanten zijn bedrijven, instellingen en particulieren. Voor met name het specialisme Civiele Techniek zijn wij ter versterking van ons team per direct op zoek naar een (fulltime) Kraan-/graafmachinist.

Functiebeschrijving:
Als Kraan-/graafmachinist weet je veilig en vakkundig NGE graaf- en detectiewerkzaamheden uit te voeren op verschillende projectlocaties door heel Nederland. Ook wordt van je verwacht dat je ervaring hebt in reguliere graafwerkzaamheden. Je verzorgt zelf eenvoudige reparaties en onderhoud aan de graafmachines. Je bent daarnaast bereid om de opleiding Assistent Deskundige OOO te volgen ter ondersteuning van REASeuro. Je verzorgt assistentie bij benaderwerkzaamheden en alle voorkomende ondersteunende (veld) werkzaamheden binnen het Niet Gesprongen Explosieven Bodemonderzoek.

Functie-eisen:
Wij verwachten een kandidaat met meerdere jaren aantoonbare ervaring als Kraan-/graafmachinist in de grond-, weg- en waterbouw. Je bent in het bezit van een VCA-diploma en rijbewijs BE (CE rijbewijs is een pré). Je kunt zelfstandig werken, bent flexibel, hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent communicatief vaardig, kunt goed samenwerken en hebt een actieve instelling (aanpakker).

Wij bieden je een afwisselende fulltime functie bij een professioneel en enthousiast bedrijf waar gevoel voor humor en flexibiliteit zeer belangrijk zijn. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je brief met curriculum vitae per e-mail naar:
HFS-FF, t.a.v. Judith de Klijn, e-mailadres: [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie(s) wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *