HFS-FF  voert werkzaamheden uit in de civiele techniek, bouw en tuinaanleg & onderhoud. Onze klanten zijn bedrijven, instellingen en particulieren. Voor het specialisme bouw, waaronder verbouw-, renovatie- en onderhouds-werkzaamheden, zijn wij ter versterking van ons team per direct op zoek naar een (fulltime) Meewerkend Uitvoerder.

Functiebeschrijving:
Als Meewerkend Uitvoerder zorg je voor de zelfstandige uitvoering van een project en ben je op de bouwplaats het aanspreekpunt voor de medewerkers én de klant. Je houdt toezicht op de dagelijkse uitvoering en op de inzet en tijdige levering van materieel en materiaal. Je geeft leiding aan de bouwplaatsmedewerkers en daarnaast werk je ook mee (alle voorkomende timmerwerkzaamheden). Je bewaakt de orde en netheid op de bouwplaats en houdt toezicht op naleving van de kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften.

Functie-eisen:
Wij verwachten een kandidaat met MBO+ werk- en denkniveau en meerdere jaren aantoonbare ervaring als Meewerkend Uitvoerder in de bouw. Je kunt zelfstandig werken, bent flexibel, stressbestendig, communicatief vaardig, hebt verantwoordelijkheidsgevoel, kunt goed samenwerken en je hebt een actieve instelling. Organisatorisch ben je zeer sterk, je kunt tegelijkertijd aan meerdere projecten werken. Je bent in het bezit van een VCA-diploma en rijbewijs BE.

Wij bieden je een afwisselende (fulltime) functie bij een professioneel en enthousiast bedrijf waar gevoel voor humor en flexibiliteit zeer belangrijk zijn. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je brief met curriculum vitae per e-mail naar:
HFS-FF, t.a.v. Judith de Klijn, e-mailadres: [email protected].

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *