Over ons

over ons

HFS-Flora en Fauna (HFS-FF) staat voor mens & natuur, en wil via al haar activiteiten op het gebied van civiele techniek, bouw en tuin bijdragen aan een prettige, veilige en duurzame toekomstbestendige maatschappij.

In een markt waarin het leveren van kwaliteit in combinatie met duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zijn onze Business Units Civiele Techniek (HFS-CT), HFS Tuinaanleg & onderhoud (HFS-A&O) en HFS-Bouw (HFS-Bouw) complementair aan elkaar en kunnen zij als geheel een klant bedienen, maar ook ieder apart werkzaamheden voor opdrachtgevers uitvoeren. Ons ultieme doel is de klant van A tot Z te ontzorgen.

Daarnaast worden op beschikbaarheid materieel en middelen verhuurd of geleverd.

Sinds 2011 ondersteunt HFS-CT de afdeling Uitvoering van het zusterbedrijf REASeuro. Gekoppeld aan de activiteiten voor REASeuro, die voor HFS-FF belangrijk blijven, gaat de vraag van de klant bijna altijd verder dan het uitvoeren van een explosievenonderzoek. Na de vrijgave op explosieven vindt meestal een ontwikkeling plaats van het gebied. Hierin kunnen de drie Business Units van HFS-FF; HFS-Civiele Techniek (HFS-CT), HFS-Aanleg & onderhoud (HFS-A&O) en HFS-Bouw (HFS-Bouw) een grote rol spelen.

Offerte aanvragen?

Indien u een offerte wilt ontvangen kunt u het formulier invullen via onderstaande button. Hierna nemen wij binnen 24 uur (op werkdagen) contact met u op. Uiteraard mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 013 518 60 76.

iso_9001
CS-OOO
vca2