HFS TuinAanleg & Onderhoud

HFS Tuinaanleg & Onderhoud

HFS Tuinaanleg & Onderhoud is gespecialiseerd in ontwerp, advies, aanleg en onderhoud van tuinen en vijvers voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. We hebben alles in huis om u volledig te ontzorgen.

ADVIES

Wij adviseren u betreffende het ontwerp, de aanleg en onderhoud van uw tuin, bestrating, aanleg en onderhoud van uw vijver, het rooien van bomen, bemesting, snoeien en het onderhouden of renoveren van zowel particulieren- als bedrijfstuinen en/of -terreinen.

ONTWERP​

Op basis van uw wensen en eisen in combinatie met onze adviezen maken  wij een functioneel en creatief ontwerp voor uw voor- of achtertuin, bedrijfstuin of -terrein. Denk hierbij aan een passende entree, parkeerplaats en overall beplanting.

aanleg

Onze expertise omvat alles wat bij het realiseren van een totaalontwerp aan de orde komt.

Hierbij kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

  • alle grondwerk; grond omspitten, grondverbetering voor straatwerk, het uitgraven van trampolines, vijvers en zwembaden
  • advies en aanleg van (sier)bestrating
  • plaatsen van erfafscheidingen
  • aanleg van kabels & leidingen
  • aanleg en reparatie van riolering
  • aanleg van vijvers
  • totale beplanting
  • aanleg buitenverlichting etc….

    Wij werken met duurzame materialen en beschikken over een team van vakmensen.

ONDERHOUD

Een mooie (bedrijfs)tuin is een kwestie van aandacht en de juiste verzorging. Dit kunnen wij voor u realiseren. Heeft u behoefte aan overall onderhoud, dan is een onderhoudscontract de juiste oplossing. Wij verzorgen dan periodiek (wekelijks, maandelijks of (half)jaarlijks) het onderhoud aan uw tuin volgens vooraf overeengekomen afspraken. Uiteraard kunt u ons ook op afspraak inschakelen zonder contract.

Contact

Jolanda Pijnenburg
Bedrijfsleidster

+31 (0)13 518 21 35
[email protected]

Contact

Jolanda Pijnenburg
Bedrijfsleidster

+31 (0)13 518 21 35
[email protected]

Offerte aanvragen?

Indien u een offerte wilt ontvangen kunt u het formulier invullen via onderstaande button. Hierna nemen wij binnen 24 uur (op werkdagen) contact met u op. Uiteraard mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 013 518 21 35.

iso_9001
CS-OOO
vca2