HFS Civiele Techniek is gespecialiseerd in het geheel van organisatie en uitvoering van civieltechnische activiteiten die de opsporing van Niet Gesprongen Explosieven (NGE) mogelijk maken. HFS Civiele Techniek ondersteunt voornamelijk de afdeling Operaties van het zusterbedrijf REASeuro (Riel Explosive Advice & Services Europe B.V.) en HFS Aanleg & Onderhoud te Riel. REASeuro is gespecialiseerd in advies, opleiding, opsporing en ruiming van zowel overgebleven explosieven uit de oorlog als geïmproviseerde explosieven.
HFS Aanleg & Onderhoud houdt zich bezig met ontwerp, advies, aanleg en onderhoud van tuinen, vijvers en bouwactiviteiten voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Ter aanvulling van ons team zoeken wij een (fulltime) Vrachtwagenchauffeur.

Functiebeschrijving:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Vrachtwagenchauffeur (Volvo FH 6×4) die tevens een laadkraan (HIAB 55T/m) kan besturen!

Als Vrachtwagenchauffeur bestaan je werkzaamheden uit het correct en efficiënt vervoeren, laden en lossen van o.a. kraan/graafmachines, keten, etc. op verschillende projectlocaties in Nederland, België en Duitsland.

Daarnaast ben je bereid om de opleiding Assistent OOO-deskundige te volgen ter ondersteuning van REASeuro. Je verzorgt assistentie bij benaderwerkzaamheden en alle voorkomende ondersteunende (veld) werkzaamheden binnen het NGE-bodemonderzoek

Functie-eisen:

Wij verwachten een kandidaat met meerdere jaren aantoonbare ervaring als Vrachtwagenchauffeur en ervaring als Graafmachinist in de grond, weg en waterbouw is een pré. Je bent in het bezit van een VCA-diploma en rijbewijs BE, C, CE en/of code 95. Je kunt zelfstandig werken, bent flexibel, hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent communicatief vaardig, kunt goed samenwerken en hebt een actieve instelling (aanpakker).

Wij bieden je een afwisselende fulltime functie bij een professioneel en enthousiast bedrijf waar gevoel voor humor en flexibiliteit zeer belangrijk zijn. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je brief met curriculum vitae per e-mail naar:
HFS-FF, t.a.v. Judith de Klijn, e-mailadres: [email protected].

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *